top of page
Facial Cream

Övriga behandlingar

Vi erbjuder en handfull tjänster inom skönhetsvård. Läs mer och boka nedan!

Microdermabrason

60 minuter, 699 kr

Microdermabrasion är den ytligaste formen av hudslipning och är en enkel behandling som kan fräscha upp trött och sliten hy. Behandlingen kan hjälpa dig med acne/ärrbildning, åldrad och solskadade hud, pigmenteringar, grovkornig hy, hudbristningar, linjer och rynkor.

Vi använder peelingprodukter samt aktiva serum och krämer som passar dina problem och behov.

Professional Facial

Ögonbrynsbehandlingar

Färgning och plockning - 30 minuter, 249 kr

Plockning - 30 minuter, 150 kr

Att ha snygga och vackra ögonbryn är en av skönhetsfaktorerna i ditt ansikte. Hos oss får du den bästa servicen och behandlingen.

Eyebrow Treatment

Hårborttagning med tråd

30 minuter, 150 kr

Hårborttagning med trådning är en flera tusen års gammal tradition från Persien. Metoden används för att minska hårväxt på kroppen hos både kvinnor och män.

 

Trådning är en välfungerande teknik som framför allt används för att ta bort fjun och små hårstrån på hakan, överläppen, kinderna och i resten av ansiktet.

Eyebrow Threading

Paraffinbehandling

Händer & fötter - 45 minuter, 399 kr

Händer - 25 minuter, 199 kr

Fötter - 25 minuter, 199 kr

Paraffinbehandling är en vårdande och fuktgivande värmebehandling som används för att öka blodcirkulationen, mjuka upp hud och motverkar ålderstecken och smärta vid artrit och reumatism.

Paraffinbehandling öppnar porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmning och huden blir mjuk och sammetslen.

Paraffin fot.jpg

Kroppsvaxning

Underarmsvaxning (axill) - 249 kr

Bröstvaxning - 299 kr

Bikinilinjevaxning - 299 kr

Bikinilinje- & halv benvaxning - 599 kr

Vår personal kommer att ge dig en bra upplevelse av kroppsvaxning och vi använder bara marknadens bästa produkter. Vi anpassar typen av vax beroende på område och hårtyp. Det för att vi ska kunna arbeta snabbt och effektivt för att få ett hårlöst resultat. Hygien är mycket viktigt för oss, därför för- och efterbehandlar vi området enligt strikta hygienkrav.

Wax Appointment
Ögonbryn
Trådborttagning
Paraffin
Vaxning
Dermabrason
bottom of page