top of page
Facial

Ansiktsbehandling

Läs mer om och boka en ansiktsbehandling nedan.

Ansiktsharmoni

45 minuter, 499 kr

För dig som vill njuta så mycket som möjligt på kort tid. Efter rengöring, peeling utförs en härlig, avslappnande och uppstramad ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med mask och sedan serum och crème.

Facial

Klassisk Ansiktsbehandling

60 minuter, 699 kr

En ansiktsbehandling är en avkopplande rengöringsprocess som utförs av en licensierad estetiker som exfolierar, återfuktar och ger näring åt huden. Ansiktsbehandlingar är en mild, avslappnande behandling som är perfekt för de flesta hudtyper. Under behandlingen ångas, rengörs och exfolieras ansiktet vanligtvis.

Den finns olika ansiktsbehandlingar, för olika behov och önskemål.

Facial Treatment

Balans för huden

60 minuter, 699 kr

Här får du välja mellan mer rengörande och avslappnande behandling. Här ingår rengöring och peeling av ansikte, hals och dekolletage, portömning eller massage som efterföljs av mask och avslutas med serum och crème.

Facial

Lyx för huden

60 minuter, 699 kr

För dig som vill ge din hud det lilla extra! En riktig lyx-ansiktsbehandling som är en närande fuktboost för din hud. En ordentlig genomgång av huden helt enkelt.

 

Här ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porer, massage av ansikte, hals och dekolletage samt mask. Behandlingen avslutas med ansiktskräm anpassad till din hudtyp.

Facial Treatment

Kemisk Peeling

60 minuter, 899 kr

Kemisk peeling går ut på att rengöra på djupet och avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Kemisk peeling utförs med olika tekniker och syror.

Vi har olika peels för olika hudtyper och problem. Vid bokning bokar du en kemisk peel, och vi anpassar just din peel när du är på plats efter att vi rengjort din hud.

Facial Treatment
bottom of page